Η Φενέρμπαχτσε διαψεύδει στο Sportal τα σενάρια για Λουίς Πάλμα

Λουίς Πάλμα

i

©Intime

Η Φενέρμπαχτσε διαψεύδει στο Sportal τα σενάρια για Λουίς Πάλμα

Κώστας Τόπας 09:44 - 14.06.2023

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Φενέρμπαχτσε, Σελαχατίν Μπάκι διέψευσε μέσω του Sportal τα σενάρια που θέλουν την τουρκική ομάδα να ετοιμάζει πρόταση για τον Λουίς Πάλμα.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται στην κορυφή του μεταγραφικού ενδιαφέροντος, δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Για την ακρίβεια ούτε καν να προσεγγίζει τα 5 εκατομμύρια ευρώ που φαίνεται να έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης.

Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε 13 γκολ και οκτώ ασίστ σε 2.107 λεπτά συμμετοχής με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις και οι ικανοποιητικές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων.  Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου Οσμάν Τσενγκίζ, η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Λουίς Πάλμα, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Όπως τονίζει ο Τσενγκίζ, η Φενέρ θα προσφέρει στον Άρη 3 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους, ενώ η πρόταση στον Ονδουριανό μεσοεπιθετικό αφορά την υπογραφή πενταετούς διάρκειας συμβολαίου με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ.

Ωστόσο, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Φενέρμπαχτσε, Σελαχατίν Μπάκι μίλησε στο Sportal για την υπόθεση του Λουίς Πάλμα και θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει τίποτα για τον Λουίς Πάλμα. Ούτε καν ενδιαφέρον και ούτε συζητήσεις με τον παίκτη. Αυτή είναι η αλήθεια, όλα τα άλλα είναι ιστορίες».