Εκτός απο φορ… ο Άρης ψάχνει και τερματοφύλακα
i

©intime

Εκτός απο φορ… ο Άρης ψάχνει και τερματοφύλακα

Αλέξης Σαββόπουλος 08:27 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 20.09.2023

Οι κιτρινόμαυροι… καίγονται για την απόκτηση ενός επιθετικού αλλά αναζητούν και τον πορτιέρε που θα πλαισιώσει τους Κουέστα και Χουτεσιώτη.

Το βάρος είναι λογικό να έχει πέσει στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μορόν, αλλά αυτή, πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική κίνηση που θα κάνει ο Αρης στο τελευταίο δεκαήμερο της προθεσμίας που έχει, για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από τη δεξαμενή των ελεύθερων. Ο Άρης δεν διαθέτει στο ρόστερ του αυτή τη στιγμή ακόμη τρίτο τερματοφύλακα, πίσω από τους Κουέστα και Χουτεσιώτη. Ακόμη μια ανορθογραφία του μεταγραφικού σχεδιασμού που πρέπει να διορθωθεί. Στα πρώτα επίσημα ευρωπαικά παιχνίδια της σεζόν, θυμίζουμε ότι ο Αρης… έπαιξε με τη φωτιά, έχοντας βασικό τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη και στον πάγκο αναγκαστικά τον τραυματία Ισπανό.

Ο Ακης Μάντζιος έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή να αποκτηθεί ένας τρίτος τερματοφύλακας. Ενας τερματοφύλακας που θα είναι ο τρίτος ιεραρχικά πίσω από Κουέστα και Χουτεσιώτη αλλά που θα μπορεί να σταθεί σε περίπτωση που χρειαστεί. Ηδη, για παράδειγμα,ο Κουέστα έχει δεχθεί δυο κίτρινες κάρτες και με την αλλαγή του κανονισμού, αν δεχθεί ακόμη μια, θα πρέπει να απουσιάσει από ένα παιχνίδι. Αρα θα πρέπει να υπάρχει και ένας τρίτος τερματοφύλακας που θα καθίσει στον πάγκο….

Ηδη οι κιτρινόμαυροι αναζητούν και τερματοφύλακα από την αγορά των ελεύθερων και μένει να δούμε σε ποια επιλογή θα καταλήξουν το επόμενο διάστημα.