Χουτεσιώτης: «Προϋπόθεση για τον Άρη ο πρωταθλητισμός»
i

©arisfc

Χουτεσιώτης: «Προϋπόθεση για τον Άρη ο πρωταθλητισμός»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:02 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 11.07.2023

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην ΕΡΤ 3 και μοιράστηκε τις πρώτες εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης μετά από δυο γεμάτες σεζόν με τον Ιωνικό, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, γνωρίζοντας εκ προοιμίων ότι θα μπει σε μια διαδικασία έντονου ανταγωνισμού με τον Κουέστα: «Ήρθα στον Άρη για να πλαισιώσω τον Χουλιάν, να δη-μιουργήσουμε έναν υγιή ανταγωνισμό, να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Ο ανταγωνισμός πάντα τους κάνει όλους καλύτερους» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ3 και αναφερόμενος στο ρόστερ που συνάνητησε στον Άρη, υπογράμμισε ότι: «Ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Ο Άρης είναι μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν προσωπικότητα, ποιότητα και πολλές δυνατότητες για υψηλούς στόχους. Για τον Άρη πρέπει να είναι συνήθεια, πρέπει να είναι προϋπόθεση αυτό, να είναι καθημερινότητα του ο πρωταθλητισμός, τέτοιο είναι το μέγεθός του».

Για τους στόχους της ομάδας είπε: «Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και ένας τίτλος είναι επιβράβευση για όλους, πόσο μάλλον για τον κόσμο που στηρίζει χωρίς κάποιο συμφέρον. Η αγάπη του κόσμου είναι η πιο αθώα, η πιο καθαρή».

Τέλος για την υποδοχή στον ίδιο από τον κόσμο είπε: «Δέχθηκα από την πρώτη στιγμή την αγάπη του κόσμου, από τους φίλους του Άρη. Το περίμενα, άλλωστε η πόλη κινείται σε ρυθμούς Άρη…».