Άρης: Ένας διαφορετικός Γκρέι
i

Άντρε Γκρέι/©Intime

Άρης: Ένας διαφορετικός Γκρέι

Ένα νέο πρόσωπο, σαφώς βελτιωμένο, δείχνει ο 31χρονος επιθετικός του Άρη, Άντρε Γκρέι, στο διάστημα της διακοπής.

Ένα διαφορετικό Άντρε Γκρέι βλέπει στο «Δασυγένειο» ο Πάρντιου μετά την επιστροφή από την άδεια που είχε δοθεί λόγω της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Τζαμαϊκανός που είναι ο μοναδικός στην ουσία φορ που διαθέτει στο ρόστερ του ο Άρης (ο Ζερβίνιο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τέτοιος) μπορεί στατιστικά να είναι ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής του ρόστερ με δέκα γκολ σε 17 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συν τρεις ασίστ, όμως επί Πάρντιου έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, παίζοντας βασικός μόνο στα τέσσερα από τα εννιά παιχνίδια του Άγγλου τεχνικού στον πάγκο του Άρη.

Η έντονη φημολογία και επιθυμία παράλληλα του Πάρντιου να αποκτηθεί άμεσα ένας ακόμη επιθετικός φαίνεται ότι λειτούργησε σαν καμπανάκι στα αυτιά και στην ψυχολογία του 31χρονου επιθετικού που επιστρέφοντας από τις οκταήμερη άδεια, είναι… άλλος άνθρωπος.

Πιο ορεξάτος, πιο ενεργητικός, με μεγαλύτερη διάθεση μέσα στο γήπεδο. Βοηθά σε αυτό και το γεγονός ότι ο προπονητής του Άρη του μιλάει συνεχώς το τελευταίο διάστημα, του εξηγεί τι ακριβώς ζητάει από αυτόν και πως θα… κουμπώσει καλύτερα στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού της.

Η εκτελεστική δεινότητα του Γκρέι είναι δεδομένη και το μαρτυρούν τα δέκα γκολ που έχει σημειώσει. Αν βελτιώσει στο διάστημα της διακοπής και τη φυσική του κατάσταση (χάσει 2-3 κιλά που πρέπει) και ταυτόχρονα κατανοήσει καλύτερα αυτό που θέλει ο προπονητής του να κάνει στο γήπεδο ο Άρης θα βγει πολλαπλά ωφελημένος από τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ.