Αρης: Ενδιαφέρον για τον Μαντζέκ ανακαλύπτουν στην Αφρική
i

Photo by Soccrates/Getty Images/ideal Images

Αρης: Ενδιαφέρον για τον Μαντζέκ ανακαλύπτουν στην Αφρική

Αλέξης Σαββόπουλος 11:07 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 09.10.2023

Για τον 34χρονο Καμερουνέζο αμυντικό χαφ Ζορζ Μαντέκ που πέρσι αγωνίστηκε στην Κύπρο κάνει λόγο η ιστοσελίδα Africa Foot.

Σε ακόμη ένα μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν τον Αρη, παρότι θωωρητικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανοικτό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα africafoot, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ζορζ Μαντζέκ. Πρόκειται για έναν 34χρονο Καμερουνέζο αμυντικό χαφ, που μπορεί όμως να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αρης έχει στο στόχαστρό του τον παίκτη εν όψει Ιανουαρίου, αν και δεν φαίνεται πάντως να υπάρχει θέμα, αφού ο παίκτης και μεγάλος σε ηλικία είναι και στη συγκεκριμένη θέση δεν αναζητά ο Αρης παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής, εκτός απο τη Νλεα Σαλαμίνι στην οποία αγωνίστηκε πέρσι, έχει αγωνιστεί σε πρωτάθληματα όπως το γερμανικό, γαλλικό, τσέχικο και άλλα. Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η FC Metz, AJ Auxerre, Kaiserslautern FC και Σπάρτα Πράγας. Εκτός της πλούσιας σωματειακής του δράσης έχει αγωνιστεί και 52 φορές με την Εθνική ομάδα του Καμερούν.