Στο πλευρό του Ισραήλ ο Άρης

Στο πλευρό του Ισραήλ ο Άρης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:55 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 08.10.2023

Με ανάρτησή της η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την στήριξή της στο Ισραήλ, το οποίο περνάει δύσκολες ώρες μετά την επίθεση της Χαμάς στη Γάζα.

Το πρωί του Σαββάτου η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση στο Ισραήλ με τη δεύτερη να κηρύσσει επίσημα πόλεμο. Οι νεκροί έχουν ήδη ξεπεράσει τους 1000, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για 600 Ισραηλινούς και 400 Παλαιστίνιους.

Στο πλευρό των δεύτερωn στέκεται η ΠΑΕ Άρης, η οποία μέσω ανάρτησης έδειξε τη στήριξή της στο Ισραήλ. Πιο αναλυτικά, οι «κίτρινοι» αναδημοσίευσαν ένα ποστ της κοινότητας της χώρας στην Ελλάδα, η οποία έγραφε τη φράση: «I stand with Israel (σ.σ. στέκομαι στο πλευρό του Ισραήλ)».

Φοβερή στιγμή στη Σερβία: Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού σκόραρε κι έβαλε τα κλάματα για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Συγκλονιστική στιγμή στη Σερβία! Ο Μπίμπρας Νάτχο βρήκε δίχτυα με τη φανέλα της Παρτιζάν, ανοίγοντας το σκορ από το σημείο του πέναλτι στην αναμέτρηση με την Μλάντοστ, όμως σε ένδειξη αλληλεγγύης στη σειρά δολοφονικών επιθέσεων που σημειώθηκαν το Σάββατο (7/10) στην πατρίδα του, το Ισραήλ, δεν πανηγύρισε το γκολ.

Επίσημο: Αναβολή στο Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στο Ισραήλ
EUROLEAGUE

14:24 - 08.10.2023

Επίσημο: Αναβολή στο Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ λόγω του πολέμου στο Ισραήλ

Ο πόλεμος στο Ισραήλ οδήγησε σε αναβολή του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, καθώς η «ομάδα του λαού» δεν κατάφερε να βρει λύσεις για να ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα.

Οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν αμέσως, ενώ ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, ξέσπασε σε κλάματα, φανερά επηρεασμένος συναισθηματικά από τις δολοφονικές επιθέσεις της Χαμάς στη χώρα του.

Δείτε χαρακτηριστικά: