Άρης: Προχωρά στη δημιουργία δυο νέων βοηθητικών γηπέδων
i

©intime

Άρης: Προχωρά στη δημιουργία δυο νέων βοηθητικών γηπέδων

Αλέξης Σαββόπουλος 23:16 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 08.10.2023

Υπογράφηκαν οι συμβάσεις επινοικίασης δυο παρακείμενων στο Δασυγένειο αθλητικό κέντρο στο Ρύσιο και προχωρούν οι εργασίες κατασκευής δυο νέων βοηθητικών γηπέδων.

Η ιδέα να βρεθεί η κατάλληλη έκταση προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο αθλητικό κέντρο για την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, θεωρητικά δεν έχει εγκαταλειφθεί. Επειδή όμως πρόκειται για κάτι σύνθετο, χρονοβόρο και παράλληλα κοστοβόρο, αποφασίστηκε η ομάδα να.. εκμεταλλευτεί τους χώρους γύρω από το υπάρχων αθλητικό κέντρο στο Ρύσιο. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, η ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία επινοικίασης με τους ιδιοκτήτες δυο εκτάσεων που βρίσκονται ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο, ώστε να προχωρήσει στη δημιουργία δύο νέων βοηθητικών γηπέδων για τις ανάγκες της πρώτης ομάδας.

Στο αθλητικό κέντρο του Άρη, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο γήπεδα τα οποία όμως είναι αρκετά ταλαιπωρημένα και στόχος είναι να δημιουργηθούν δυο καινούργια που θα διαθέτουν χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας. Η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει μέσα στο καλοκαίρι, καθώς έγιναν οι εργασίες καθαρισμού, ώστε να ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες, τα αρδευτικά και τέλος η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα. Στόχος είναι τα γήπεδα να είναι έτοιμα το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει η πρώτη ομάδα.

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:32 - 08.10.2023

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Basket League και πριν τον αγώνα το «Αλεξάνδρειο» δάκρυσε ξανά για τον Γιάννη Ιωαννίδη...