Άρης: Ευχάριστα νέα από Τζούρασεκ και Ζουλ
i

©intime

Άρης: Ευχάριστα νέα από Τζούρασεκ και Ζουλ

Οι δυο παίκτες έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τίθενται πλέον στη διάθεση του Μάντζιου.

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη στην Πτολεμαΐδα (ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού και στατικές φάσεις το πρωί, ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων το απόγευμα).

Η ευχάριστη είδηση για τον Άκη Μάντζιο αφορούσε τους Τζούρασεκ και Ζουλ που εδώ και αρκετό καιρό ήταν εκτός προπονήσεων με προβλήματα, στη μέση ο Κροάτης και στο γόνατο ο Καμερουνέζος. Αμφότεροι ανέβασαν σήμερα ρυθμό συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, κάτι που σημαίνει ότι ξεπερνούν σιγά-σιγά τα προβλήματά τους και αύριο ενδέχεται να προσπαθήσουν να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:32 - 08.10.2023

Ρίγη συγκίνησης πριν το τζάμπολ του Άρης - Ολυμπιακός: Η κόρη του Ιωαννίδη παρέλαβε βραβείο από τις δύο ομάδες

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Basket League και πριν τον αγώνα το «Αλεξάνδρειο» δάκρυσε ξανά για τον Γιάννη Ιωαννίδη...

Από τις προπονήσεις απουσιάσει πλέον και ο Άλβαρο Σαμόρα, ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα (U23). Θυμίζουμε ότι με την αποστολή του Αρη στο αθλητικό κέντρο της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας δεν ταξίδευσαν ο διεθνής Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας, ο Λούκας Ρουπ, που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο στη Γερμανία, ο Κίκε Σαβέριο (παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του) και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, στον οποίο δόθηκε επιπλέον άδεια, προκειμένου να διευθετήσει μια προσωπική του υπόθεση.

Αύριο, Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και πάλι πρωί και απόγευμα.