Η επιστροφή από το Ισραήλ φέρνει νέο μεταγραφικό ντεμαράζ στον Άρη
i

©Intime

Η επιστροφή από το Ισραήλ φέρνει νέο μεταγραφικό ντεμαράζ στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:30 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 24.06.2023

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είναι έτοιμος να ολοκληρώσει κι άλλες συμφωνίες με στόχο ο Άρης να πάει στο Μπάνσκο με αρκετά νέα πρόσωπα. Σε ποιες θέσεις ετοιμάζει ενίσχυση.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα δεν ακολούθησε την αποστολή του Άρη στο Ισραήλ προκειμένου να τρέξει τα πολλά ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα του club, αλλά και τις νέες παραχωρήσεις (βλέπε Ματέο και Πίρσμαν). Όπως φαίνεται δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Ίσα-ίσα το αντίθετο. «Έτρεξε» όλες τις ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, με την επιστροφή από το Ισραήλ θα είναι σε θέση άμεσα να προχωρήσει και σε άλλες προσθήκες.

Αυτές αφορούν τα πλάγια της επίθεσης, όπου μετά και την αποχώρηση του Πάλμα, έχουν περιοριστεί κατά πολύ οι επιλογές, στο αριστερό άκρο για να αντικατασταθεί ο Πίρσμαν που οδεύει προς Γκρόνιγκεν, στο κέντρο της άμυνας, με δεδομένη την απόφαση να λυθεί η συνεργασία και με τον Ενκουλού και φυσικά στην επίθεση. Ο στόχος του τεχνικού διευθυντή του Άρη είναι προφανής. 

Ως την αναχώρηση της ομάδας για το Μπάνσκο, το επόμενο Σάββατο (1/7) για το δεύτερο σετ φιλικών αγώνων, να έχουν καλυφθεί κι άλλο τα κενά στο ρόστερ και φυσικά ο Τόλης Τερζής να έχει στη διάθεσή του για τρεις τουλάχιστον εβδομάδες, αρκετά από τα νέα πρόσωπα και τον χρόνο να δουλέψει μαζί τους εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων στις 27 Ιουλίου και 3 Αυγούστου.

Παράλληλα με την επιστροφή από το Ισραήλ θα τεθεί εκ νέου επί τάπητος και το θέμα της λύσης των συμβολαίων των Νταμπό και Γκρέι που είναι γνωστό ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.