Άρης: Η ευκαιρία του Ροντρίγκες
i

Ροντρίγκες/©Intime

Άρης: Η ευκαιρία του Ροντρίγκες

Αλέξης Σαββόπουλος 10:03 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 16.12.2022

Επίσημο ντεμπούτο στο βασικό σχήμα αναμένεται να κάνει οι νεαρός από τις Ονδούρες. Ποιες οι σκέψεις του Πάρντιου για τον πρώτο αγώνα κυπέλλου στη Λιβαδειά.

Οι ξαφνικές απουσίες των Μάνου Γκαρθία και Πίτερ Ετέμπο, υποχρεώνουν τον Άλαν Πάρντιου να τροποποιήσει τα πλάνα του για τον σημερινό (16/12) πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Ο Άγγλος τεχνικός προόριζε για το βασικό σχήμα τους δυο απόντες και αναγκάζεται να προχωρήσει στο plan b, στην επιλογή των παικτών που θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή. Ο σχηματισμός θα παραμείνει το 4-3-3 με τη διαφορά ότι τη θέση του Ετέμπο θα πάρει ο Νταμπό έχοντας τον Ματέο δίπλα του, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Ροντρίγκες.

Για νεαρό από τις Ονδούρες θα είναι το επίσημο βάπτισμα του πυρός μετά την πρώτη του εμφάνιση στο φιλικό με τη Μακάμπι και συνάμα μια ευκαιρία να δείξει πράγματα και να διεκδικήσει για τον εαυτό του, θέση στην ομάδα και μάλιστα σε ένα χώρο που με τον ερχομό του Νταρίντα θα έχει πολλές και αξιόλογες λύσεις. Οι απουσίες μάλλον λύνουν τα χέρια του 61χρονου τεχνικού και για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μαντσίνι. 

Αυτός θα είναι ο Καμάτσο με τον Πάλμα στην άλλη πτέρυγα και τον Γκρέι στην κορυφή. Στην άμυνα Οντουμπάτζο και Πίρσμαν θα καλύψουν τα δυο άκρα με το δίδυμο Μπράμπετς-Φαμπιάνο στα στόπερ. Στο τέρμα πιθανότατα θα είναι ο Σιαμπάνης εφόσον αποφασιστεί να προφυλαχθεί ο Κουέστα που έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα.