Πρώτα χαμόγελα για Ροντρίγκες

Εντουιν Ροντρίγκες@Intime

i

Ροντρίγκες/©Intime

Πρώτα χαμόγελα για Ροντρίγκες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:30 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 05.12.2022

Τι έδειξε στο ντεμπούτο του με την Μακάμπι ο 23χρονος διεθνής από τις Ονδούρες.

Μέχρι χθες για τον Έντουιν Ροντρίγκες, ο κόσμος του Άρη δεν είχε εικόνα. Άκουγε κάποια εγκωμιαστικά σχόλια για την παρουσία του στις προπονήσεις, όμως η υπεραριθμία στους ξένους δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στο πρώτο μισό της σεζόν ώστε να τον δει… ζωντανά. 

Το χθεσινό φιλικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής για τον 23χρονο από τις Ονδούρες, τον οποίο ο Πάρντιου χρησιμοποίησε βασικό, ως εσωτερικό μέσο μαζί με τον Ματέο και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, έμεινε ικανοποιημένος. Με όλα τα ελαφρυντικά με το μέρος του (μόλις τρεις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες λόγω της επέμβασης που έκανε και δίχως επίσημο παιχνίδι από την 1η Σεπτεμβρίου) ο Ροντρίγκες έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια ακόμη χρήσιμη επιλογή για τη μεσαία γραμμή

Με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, καλές επαφές με τη μπάλα, ιδανικό πάρσιμο με την κατάλληλη κορμική τοποθέτηση, χαμηλό κέντρο βάρους και δυο σουτ προς την εστία, ο 23χρονος παίκτης άφησε ένα θετικό πρώτο αποτύπωμα στο χορτάρι και δικαιολογημένα κέρδισε και το χειροκρότημα του κόσμου και τα εύσημα του προπονητή του. Δεν μοιάζει ως ένας ακόμη παίκτης από τις Ονδούρες που ήρθε στον Άρη εξαιτίας της παρουσίας του συμπατριώτη του, Πάλμα, αλλά ως ένας χαφ με ποιοτικά χαρακτηριστικά που μόλις βρει ρυθμό και συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα, μπορεί να αποτελέσει κι αυτός μια ακόμη… εσωτερική μεταγραφή.