Κακό το… timing για Ενκουλού και Πάρντιου

Ενκουλού@Intime

i

Ενκουλού / © Intime

Κακό το… timing για Ενκουλού και Πάρντιου

Αλέξης Σαββόπουλος 11:04 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 04.12.2022

Ποια προβλήματα δημιουργεί στον Πάρντιου ο σοβαρός τραυματισμός του Καμερουνέζου και η ανάγκη που γεννάται για ένα ακόμη στόπερ.

Το βαρύ διάστρεμμα του Ενκουλού και η απουσία του που υπολογίζεται στο αισιόδοξο σενάριο για τέσσερις εβδομάδες και για έξι στο απαισιόδοξο, δημιουργούν ένα σημαντικό… πονοκέφαλο στον Άλαν Πάρντιου που βλέπει τις επιλογές του να περιορίζονται στους στόπερ, σε ένα διάστημα που ο Άρης θα έχει μαζεμένα και καθοριστικά ματς. 

Μάνι-μάνι το πρόβλημα είναι άμεσο αφού για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό με το οποίο επαναρχίζει το πρωτάθλημα για τον Άρη, ο Άγγλος ουσιαστικά μένει μόνο με τον Φαμπιάνο και τον Πίρσμαν (ο Βραζιλιάνος θα απουσιάζει λόγω καρτών). 

Συνολικά, και για το διάστημα που θα απουσιάσει ο Καμερουνέζος, οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας είναι οι εξής δυο: Μπράμπετς και Φαμπιάνο και η λύση ανάγκης του Πίρσμαν, εκτός αν ο προπονητής του Άρη αποφασίσει να εμπιστευτεί τον νεαρό Τανούλη. 

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ενκουλού ίσως βάλει προσωρινά στην άκρη και τις σκέψεις του 61χρονου τεχνικού για το 3-5-2. Θα φανεί. Πάντως το πρόβλημα του Ενκουλού επαναφέρει στον τραπέζι την αναγκαιότητα απόκτησης ενός ακόμη πιο… έτοιμου κεντρικού αμυντικού για να συμπληρωθεί μια τετράδα στα μετόπισθεν για να αντιμετωπιστούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις από πιθανούς τραυματισμούς και τιμωρίες.