Άρης: Σοκ με Ενκουλού
i

Ο Ενκουλού / © Intime

Άρης: Σοκ με Ενκουλού

Αλέξης Σαββόπουλος 19:26 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:42 - 03.12.2022

Έξω με βαρύ διάστρεμμα για ενάμιση μήνα ο διεθνής Καμερουνέζος. Του τοποθετήθηκε ειδική μπότα στο πόδι.

Με... προίκα ένα βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού ολοκλήρωσε την παρουσία του ο Νικολάς Ενκουλού με τη φανέλα της Εθνικής Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο ματς του Καμερούν με τη Σερβία και αυτός ήταν ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στον χθεσινό αγώνα με τη Βραζιλία.

Ο Ενκουλού έκανε μαγνητική την οποία πήρε στα χέρια του και ο γιατρός του Άρη Νίκος Ξυλούρης που μίλησε και με τον παίκτη που θα μεταβεί στο Καμερούν για να συνεχίσει θεραπεία εκεί και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 12 του μηνός για νέες εξετάσεις.

Στον Ενκουλού έχει τοποθετηθεί ειδική μπότα και υπολογίζεται να μείνει εκτός 4-6 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης μέσα στο 2022 και πιθανότατα και τα πρώτα του νέου έτους όπως το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το άσχημο είναι ότι ο Άλαν Πάρντιου μένει με δυο μόνο κεντρικούς αμυντικούς διαθέσιμους (Μπράμπετς και Φαμπιάνο) και θα κληθεί να καλύψει το κενό εκ των έσω με τον Πίρσμαν και τον νεαρό Τανούλη ως εναλλακτική για όσο διάστημα απουσιάσει ο έμπειρος Ενκουλού.