ΠΑΕ Άρης και Amani Swiss δίπλα στους πλημμυροπαθείς
i

©intime

ΠΑΕ Άρης και Amani Swiss δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Αλέξης Σαββόπουλος 14:04 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 12.09.2023

Αποστέλλονται εμφιαλωμένα νερά και ιατρικό υλικό στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες σε Θεσσαλία και Μαγνησία.

Την στήριξή του, στους συνανθρώπους μας που βίωσαν τις φονικές πλημμύρες ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης μαζί με την εταιρία Amani Swiss, συμφερόντων Καρυπίδη, στην οποία άλλωστε ανήκουν και οι μετοχές της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. 

Στους πληγέντες θα σταλούν εμφιαλωμένα νερά καθώς και ιατρικό υλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και συνθήκες, που εξακολουθούν να βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στη Θεσσαλία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Amani Swiss στέκονται στο πλευρό τους.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και η Amani Swiss θα στηρίξουν τις πληγείσες περιοχές από την πρωτοφανή θεομηνία των προηγούμενων ημερών με την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (εμφιαλωμένων νερών και ιατρικού υλικού).

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δράμα των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα, με την ευχή η επιστροφή τους στην κανονικότητα να γίνει το συντομότερο.

H κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και το μπάσκετ - Αναβολή στο ΑΕΚ - Άρης
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:12 - 12.09.2023

H κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και το μπάσκετ - Αναβολή στο ΑΕΚ - Άρης

ΑΕΚ και Άρης θα έδιναν φιλικό εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή όμως αυτό τελικά δεν θα συμβεί αφού ο Βόλος, πόλη διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα μετά το πέρασμα της «κακοκαιρίας Daniel».

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους μας. Δεν είναι μόνοι τους, η σκέψη μας βρίσκεται σ’ αυτούς…».