Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Τακτοποιήθηκε το θέμα των ξένων διαιτητών αλλά πρέπει να υπάρξει ασφάλεια»

Αλεξάντερ Τσέφεριν

i

© intime

Τσέφεριν σε Μπαλτάκο: «Τακτοποιήθηκε το θέμα των ξένων διαιτητών αλλά πρέπει να υπάρξει ασφάλεια»

Κώστας Τόπας 12:42 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:55 - 12.09.2023

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της τόνισε ότι ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν ενημέρωσε τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Την Δευτέρα (11/09) ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μέσω της οποίας του ζήτησε να συνδράμει, ώστε να υπάρξουν Elite ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της επερχόμενης αγωνιστικής ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Άρης, αλλά και γενικά στα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος μέσω επιστολής του τόνισε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πως η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών. Ετσι, ο Τσέφεριν με τη σειρά του ενημέρωσε τον Μπαλτάάκο πως τακτοποιήθηκε για την προσεχή αγωνιστική το θέμα των ξένων διαιτητών αλλά με... τελεσίγραφο, καθώς δεν θα δεχθεί καμία παρέμβαση από εδώ και πέρα, αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια των ξένων ρέφερι που έρχονται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική. 

Επιστολή του Μαρινάκη στον Τσέφεριν: «Ζητάμε τη συμβολή σας για Elite ξένους διαιτητές στα ντέρμπι»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:55 - 11.09.2023

Επιστολή του Μαρινάκη στον Τσέφεριν: «Ζητάμε τη συμβολή σας για Elite ξένους διαιτητές στα ντέρμπι»

Ο πρόεδρος της Super League και ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε με επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν να βοηθήσει, ώστε να υπάρχουν ξένοι διαιτητές στα ματς μεταξύ της ομάδας του και των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα.