Επιστολή του Μπαλτάκου στον Τσέφεριν: «Η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών»

Ο Τάκης Μπαλτάκος.

i

©intime

Επιστολή του Μπαλτάκου στον Τσέφεριν: «Η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι μπορεί για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών»

Sportal newsroom 19:16 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 11.09.2023

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μέσω μιας επιστολής του τόνισε στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πως η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για την ασφάλεια των ξένων διαιτητών.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sportal.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μέσω της οποίας του ζήτησε να συνδράμει, ώστε να υπάρξουν Elite ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι της επερχόμενης αγωνιστικής ΑΕΚ- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης, αλλά και γενικά στα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων.

Λίγο αργότερα λοιπόν, επιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν έστειλε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος διαβεβαίωσε πως η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία των ξένων διαιτητών, προκειμένου εκείνοι να έρθουν στην Ελλάδα και να «σφυρίξουν» τα μεγάλα παιχνίδια.

Αναλυτικά η επιστολή του Μπαλτάκου στον Τσέφεριν:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

ΚΕΔ: «Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν και ξένοι όπου είναι δυνατόν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:14 - 11.09.2023

ΚΕΔ: «Έλληνες διαιτητές θα σφυρίζουν και ξένοι όπου είναι δυνατόν»

Με ανακοίνωσή της, η ΚΕΔ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν σημειώθηκε καμία αλλαγή στην απόφαση της UEFA να μην έρχονται ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι θα ορίζονται ξένοι μόνο όπου είναι δυνατόν.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα».