Επίσημο: Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επιστροφή του Κακόριν

Αλεξάντερ Κακόριν

i

©Aris Limassol fc

Επίσημο: Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επιστροφή του Κακόριν

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:48 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 05.09.2023

Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε την επιστροφή του Αλεξάντερ Κακόριν, ο οποίος θα αγωνίζεται στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα.

Με κάθε επισημότητα ο Αλεξάντερ Κακόριν είναι ξανά «πράσινος». 

Ο Άρης Λεμεσού με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την επιστροφή του Ρώσου επιθετικού, η οποία όπως τονίζεται σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα έγινε κατορθωτή χάρη στην επιμονή της διοίκησης. Επίσης σημαντικό ρόλο για την επιστροφή του στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»  έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως ο Κακόριν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Άρη, καθώς σημείωσε 29 συμμετοχές, 13 γκολ και τέσσερις ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρώσος επιθετικός δηλώθηκε από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών Κύπρου και θα είναι κανονικά διαθέσιμος και στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού: 

«Η μακρά αναμονή άξιζε τον κόπο, καθώς η ομάδα μας κατάφερε να ντύσει και πάλι στα «πράσινα» τον Ρώσο αστέρα ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ιταλική Φιορεντίνα. 

Η επιστροφή του 32χρονου (19/03/1991) Κακόριν στην ομάδα μας, έγινε κατορθωτή χάρη στην επιμονή των διοικούντων την ομάδα, αλλά και την επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει. 

Κατά την ιστορική σεζόν 2022-23 κατά την οποία η ομάδα μας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια για πρώτη φορά, η συμβολή του Κακόριν στην επιτυχία ήταν καθοριστική τόσο με τα γκολ του (13) και τις ασίστ του (6), αλλά και με την ηγετική του παρουσία στο γήπεδο. 

Τι παράσταση δώσατε; ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας 5-5 (4-4 ημίχρονο)! - Δείτε όλα τα γκολ (vids)
REST OF THE WORLD

22:43 - 28.08.2023

Τι παράσταση δώσατε; ΑΕΚ Λάρνακας - Εθνικός Άχνας 5-5 (4-4 ημίχρονο)! - Δείτε όλα τα γκολ (vids)

Ένα απίθανο παιχνίδι έλαβε χώρα στην Κύπρο αφού ΑΕΚ Λάρνακας και Εθνικός Άχνας ήρθαν ισόπαλες με σκορ 5-5 (4-4 ημίχρονο). Στο άλλο ματς ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 2-1 της Δόξας Κατωκοπιάς.

Καλωσορίζουμε τον Αλεξάντερ Κακόριν στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον!».