«Έχουμε περισσότερους βαθμούς από εσάς»: Το τρολάρισμα του Άρη Λεμεσού στον Άγιαξ

Άγιαξ

i

©Intime

«Έχουμε περισσότερους βαθμούς από εσάς»: Το τρολάρισμα του Άρη Λεμεσού στον Άγιαξ

Δημήτρης Χούπης 19:18 - 14.11.2023

Ο Άρης Λεμεσού για ακόμα μια φορά είχε όρεξη για χιούμορ, αφού τρόλαρε τον Άγιαξ για τη θέση του στο Europa League, τονίζοντας όμως πως η κυπριακή ομάδα έχει έναν παραπάνω βαθμό από τον «Αίαντα».

Οι διαχειριστές των social media του Άρη Λεμεσού είναι γνωστοί για τα χιουμοριστικά ποστ που κάνουν κατά καιρούς. Την τελευταία φορά ανέβασαν μία ανάρτηση «τρόμου» για 12 γκολ που είχε βάλει η αντίπαλός τους στο Europa League, Μπέτις και σήμερα (14/11) η κυπριακή ομάδα ξαναχτύπησε. 

Συγκεκριμένα η ομάδα της Λεμεσού ανέβασε αρχικά ένα ποστ, στο οποίο συμπονούσε τον Άγιαξ για τη θέση του στο Europa League (είναι και οι δύο τελευταίοι), έχοντας δύο ανθρώπους να αγκαλιάζονται και ο ένας να λέει στον άλλον, «Ξέρω πως νιώθεις αδερφέ». 

Μετά από λίγο όμως επέστρεψε με ακόμα μία ανάρτηση, γράφοντας, «εμείς όμως έχουμε περισσότερους βαθμούς από εσάς». 

Ο Άρης Λεμεσού λοιπόν όντας σε όμιλο με Μπέτις, Ρέιντζερς και Σπάρτα Πράγας είναι στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς. Η μόνη νίκη που έχει στον όμιλο είναι αυτή απέναντι στη σκωτσέζικη ομάδα με 2-1. Από την άλλη ο Άγιαξ όντας σε όμιλο με ΑΕΚ, Μπράιτον και Μαρσέιγ είναι επίσης στην τελευταία θέση με δύο βαθμούς, έχοντας δύο ισοπαλίες με την Ένωση και την ομάδα της Μασσαλίας.