Επικό ποστ... τρόμου από τον Άρη Λεμεσού για τα δώδεκα γκολ που έβαλε η Μπέτις στην Ερνάν Κορτές

Επικό ποστ... τρόμου από τον Άρη Λεμεσού για τα δώδεκα γκολ που έβαλε η Μπέτις στην Ερνάν Κορτές

Δημήτρης Χούπης 13:39 - 04.11.2023

Η Μπέτις επικράτησε με 12-1 της Ερνάν Κορτές για το Κύπελλο Ισπανίας, κάτι που προκάλεσε τον «τρόμο» του Άρη Λεμεσού, με τον οποίο η ισπανική ομάδα θα παίξει την ερχόμενη Πέμπτη (9/11) για το Europa League.

Όρεξη για.... χιούμορ είχε ο Άρης Λεμεσού λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Μπέτις για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Η ομάδα από την Ανδαλουσία την περασμένη Τετάρτη (1/11) επικράτησε με το εμφατικό 12-1 της Ερνάν Κορτές για το Copa del Rey, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας. 

Αυτό το αποτέλεσμα το είδε ο Άρης Λεμεσού, ο οποίος.... σαν να τρόμαξε λιγάκι. Συγκεκριμένα η κυπριακή ομάδα ανέβασε ένα χιουμοριστικό ποστ στο Twitter, στο οποίο φαίνεται ο γνωστός Youtuber,  IShowSpeed να παίρνει βλέμμα τρόμου και από κάτω να φαίνεται το σκορ του αγώνα της Μπέτις.  

Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ
LIGUE 1

12:12 - 03.11.2023

Η Παρί αισιοδοξεί ότι ο Εμπαπέ θα ανανεώσει, παραμονεύουν Ρεάλ και Λίβερπουλ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος του σίριαλ, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ παραμονεύουν για την απόκτηση του.

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες την Πέμπτη για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League, με την ισπανική ομάδα να περιμένει... φουριόζα τον Άρη. Στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι η Μπέτις είχε περάσει νικηφόρα από την Κύπρο, αφού επικράτησε του Άρη στη Λεμεσό με 1-0 χάρη στο γκολ του Πέρεζ στο 78'. Για την ιστορία τα τέρματα της ομάδας της Ανδαλουσίας κόντρα στην Ερνάν Κορτές τα έβαλαν οι Ρόδρι, Γουίλιαμ Ζοσέ, Λουίς Ενρίκε, Εζαλζουιλί, Ρόκα και Ντιαό