Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ο Γκουντογκάν δεν έχει δημιουργήσει καμία διαμάχη στα αποδυτήρια» (vid)

Τσάβι

i

PrtScr

Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ο Γκουντογκάν δεν έχει δημιουργήσει καμία διαμάχη στα αποδυτήρια» (vid)

Κώστας Τόπας 14:43 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 03.11.2023

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, κλήθηκε να σχολιάσει την έντονη κριτική που άσκησε ο Ιλκάι Γκουντογκάν μετά την ήττα των «μπλαουγκράνα» από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι εξήγησε ότι η έντονη κριτική του Ιλκάι Γκουντογκάν προς τους συμπαίκτες του μετά την ήττα στο El Clasico οφειλόταν στις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας. Ο 33χρονος μέσος εξέφρασε δημόσια στην απογοήτευσή του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να δει περισσότερο θυμό από την ομάδα των «μπλαουγκράνα» μετά την ήττα τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τσάβι ρωτήθηκε φυσικά γι' αυτό στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (04/11, 22:00), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga.

«Εξέφρασε τον θυμό που είχαμε όλοι μέσα, τίποτα άλλο. Ήμασταν όλοι θυμωμένοι. Έρχεται στον πολιτισμό. Προέρχεται από διαφορετική κουλτούρα σε σχέση με τη δική μας. Αν δείτε την ήττα της Μπάγερν τις προάλλες, βγήκε ο Μίλερ και έκανε κριτική. Στα καμαρίνια δεν υπήρξε καμία διαμάχη», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής ο οποίος ήταν ξεκάθαρος ότι μέσα στα αποδυτήρια, δεν υπήρχε λόγος να δουλέψει πάνω στη νοοτροπία.

«Έχουμε ένα πολύ υγιές και πολύ ευγενικό καμαρίνι. Η στάση δεν απέτυχε ποτέ, είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά και την προθυμία όλων. Δεν χρειάστηκε ποτέ να επικρίνω τη στάση τους. Μέγιστη πίεση, είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα "πεινάει"», κατέληξε ο τεχνικός των Καταλανών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και πρωταθλητής του Champions League ήταν αφοπλιστικός: «Δεν ήρθα εδώ για να χάσω τέτοιου είδους παιχνίδια», είπε μεταξύ πολλών άλλων. Μάλιστα, ο Γκουντογκάν επισήμανε ότι στην καριέρα του έχει μάθει να νικάει, να κατακτάει τίτλους και ότι περιμένει πιο δυνατή αντίδραση από τους συμπαίκτες του στο μέλλον σε ανάλογες περιστάσεις και σε ανάλογα ματς, όπου το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό.