Αρης: Μάχη της Σέλτικ με τους Σαουδάραβες για τον Πάλμα

Λουίς Πάλμα

i

©intime

Αρης: Μάχη της Σέλτικ με τους Σαουδάραβες για τον Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 13:53 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 25.08.2023

Στην τελική ευθεία η διαπραγμάτευση του Άρη για τον 23χρονο παίκτη. Κόντρα ρελάνς της Σέλτικ που μοιάζει το φαβορί για να τον αποκτήσει. Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η υπόθεση πώλησης του Λούις Πάλμα σε ομάδα του εξωτερικού και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων 48 ωρών το θέμα να έχει οριστική εξέλιξη. Όπως ανέφερε και νωρίτερα το Sportal, δυο είναι οι ενδιαφερόμενοι για τον 23χρονο παίκτη, έχοντας καταθέσει επίσημες προτάσεις. Η Σέλτικ και ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Στην ουσία αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα άτυπο μπρα ντε φερ ανάμεσα στους Σκοτσέζους και τους Σαουδάραβες με έπαθλο τον Πάλμα.

Οι Σκωτσέζοι έχουν καταθέσει πρόταση που σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης έχει κρατήσει ανοικτή την πόρτα και στους Σαουδάραβες, ώστε να φθάσει στα ποσά που κρίνονται ικανοποιητικά για την παραχώρηση του παίκτη, που από τη δική του πλευρά, προσπαθεί να εξασφαλίσει τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον του.

Ο Πάλμα δεν θα προπονηθεί λογικά ούτε σήμερα και εκτός απροόπτου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα στη Λαμία.