Άρης: Με… φρέσκα πόδια κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

Καμαρά/©Intime

Άρης: Με… φρέσκα πόδια κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 08:45 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 05.04.2023

Ο Τερζής προσανατολίζεται σε πέντε αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παράταξε στο Καραϊσκάκη.

Ο Άρης πέτυχε δυο πράγματα στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ. Και αποτέλεσμα πήρε, όντας μάλιστα πίσω με 2-0 και ελεγχόμενο ροτέισον έκανε εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, μοιράζοντας το χρόνο σε κάποιους παίκτες και κρατώντας κάποιους στον πάγκο. 

Για παράδειγμα ο Νταρίντα ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε από τον Ετέμπο που ήρθε από τον πάγκο, το ίδιο συνέβη με τους Ματέο και Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο, ενώ ο βασικός φορ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά ως αλλαγή στις καθυστερήσεις. Παράλληλα ο Οντουμπάτζο δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Μαζικού.

Πρακτικά, ο προπονητής του Άρη έχει την ευχέρεια να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τους παίκτες που είτε επιβαρύνθηκαν λίγο (Ετέμπο, Ιτούρμπε, Καμάτσο) είτε καθόλου όπως τους Οντουμπάτζο και Μαζικού. Το πλάνο είναι να γίνουν ενέσεις… φρεσκάδας στην ενδεκάδα με τους ξεκούραστους Οντουμπάτζο και Μαζικού να παίρνουν τις θέσεις των Εμπακατά και Πίρσμαν

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι και πάλι ο Ετέμπο με τον Νταρίντα, ο Πάλμα θα αγωνιστεί μπροστά τους ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Ιτούρμπε μετά την καταλυτική του παρουσία στο Καραϊσκάκη

Ο Ματέο θα διατηρηθεί στην άλλη πλευρά της επίθεσης με τον Καμαρά αντί του Γκρέι στην κορυφή. Όσον αφορά το τέρμα, φαίνεται ότι ο Σιαμπάνης παγιώνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια έναντι του Κουέστα.