Άρης: Νίκη με Παναιτωλικό για να μην χάσει την επαφή
i

Άρης / © Intime

Άρης: Νίκη με Παναιτωλικό για να μην χάσει την επαφή

Αλέξης Σαββόπουλος 08:10 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 29.12.2022

Ποια τα πλάνα του Πάρντιου στο σημερινό (29/12, 18:00) must win παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Επιτακτική όσο πότε καθίσταται για τον Άρη η νίκη στο σημερινό (29/12, 18:00) εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση εντός 2022.

Οι δυο βαθμοί που άφησε η ομάδα του Άλαν Πάρντιου την προηγούμενη εβδομάδα στη Λιβαδειά σε συνδυασμό με τα χθεσινά αποτελέσματα, κάνουν υποχρέωση την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, αν δεν θέλει να δει την απόσταση που την χωρίσει από τους υπόλοιπους της εξάδας να μεγαλώνει κι άλλο.

Με νίκη το σύνολο του Πάρντιου πιάνει τον Βόλο στην 5η θέση και ταυτόχρονα διατηρείται σε μια λογική απόσταση από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τον οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα συν του ότι θα πάει στο τοπικό ντέρμπι με καλή ψυχολογία. Κάτι που δεν θα ισχύσει σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος.

Ο Πάρντιου προσανατολίζεται σήμερα σε ένα πιο επιθετικό σχήμα με την είσοδο στην ενδεκάδα του Μάνου Γκαρθία και την χρησιμοποίηση του Μαντσίνι στο βασικό σχήμα στο πλευρό του φορμαρισμένου Πάλμα και του Γκρει που έχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο απόψε να… ρεφάρει για τις χαμένες ευκαιρίες στη Λιβαδειά. 

Επιστροφή θα έχουμε και στην άμυνα αφού ο Φαμπιάνο θα ξαναπάρει τη θέση του δίπλα στον Μπράμπετς με Οντουμπάτζο και Πίρσμαν στα δυο άκρα και τον Κουέστα στο τέρμα. Τέλος το δίδυμο μπροστά από τους στόπερ θα παραμείνει αυτό των Ετέμπο και Ματέο.