Άρης: Όλοι μέσα πλην Ενκουλού για Παναιτωλικό
i

Φαμπιάνο/©Intime

Άρης: Όλοι μέσα πλην Ενκουλού για Παναιτωλικό

Αλέξης Σαββόπουλος 18:19 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 28.12.2022

Με γεμάτη φαρέτρα ο Πάρντιου για το τελευταίο παιχνίδι του 2022 στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου.

Σχεδόν πλήρης θα υποδεχτεί αύριο (29/12) τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το 2022. Ο Άλαν Πάρντιου έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Φαμπιάνο που εξέτισε την ποινή του και η μοναδική απουσία ακούει στο όνομα Ενκουλού που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με στόχο να είναι έτοιμος στα μέσα Ιανουαρίου.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Manu Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Etebo, Camacho, Mancini, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Σγούρος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Nkoulou (τραυματίας), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Καρακασίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ακόμη τον κόσμο ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα του Αγρινίου τόσο ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/ όσο και από την ARIS F.C. Boutique (σήμερα, Τετάρτη, μέχρι τις 19:00 και αύριο από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.