Με Πίρσμαν αντί του Ενκουλού ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Τόλης Τερζής

i

© Intime

Με Πίρσμαν αντί του Ενκουλού ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:46 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 23.04.2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο για την 5η αγωνιστική των playoffs και ο Τόλης Τερζής επέλεξε τον Πίρσμαν αντί του Ενκουλού για το βασικό του σχήμα.

Ο Άρης ταξίδεψε στον Βόλο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με φόντο την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, έχοντας ως στόχο το τρίποντο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ο Νικολά Ενκουλού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τελικά την λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί και ο Τερζής αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι ο Μάρβιν Πίρσμαν θα κληθεί να αγωνιστεί ως στόπερ, στο πλευρό του Φαμπιάνο με τον Μπράντλεϊ Μαζικού να παίρνει φανέλα βασικού και να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Ο Οντουμπάτζο προτιμήθηκε αντί του Εμπακατά στο δεξί άκρο, ενώ στη μεσαία γραμμή, τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Ετέμπο με τον Νταμπό και τον Νταρίντα στο «δέκα» και στην επίθεση, Ιτούρμπε και Πάλμα στις πλευρές με τον Καμαρά στην κορυφή. Στο τέρμα παραμένει ο Κουέστα.

Aναλυτικά η ενδεκάδα περιλαμβάνει τους: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό, Νταρίντα, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμαρά