Άρης: Οι σίγουροι, οι εκκρεμότητες και ο Κουέστα
i

Κουέστα/©Intime

Άρης: Οι σίγουροι, οι εκκρεμότητες και ο Κουέστα

Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παραταχθεί στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ. Πιθανή η επιστροφή του Ισπανού κάτω από τα δοκάρια.

Οι απουσίες των Καμαρά και Ματέο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφήνουν δυο σημαντικά κενά στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη που πρέπει να καλυφθούν, αν και τα πρόσφατα παιχνίδια και οι εμφανίσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδειξαν ότι το θέμα δεν είναι τόσο τα πρόσωπα όσο η συνολική λειτουργία της ομάδας. Τα διαστήματα που… χάνεται μέσα στο ματς, οι διακυμάνσεις από ημίχρονο σε ημίχρονο, και τα πολλά αβίαστα λάθη. Αυτά ειδικά, στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ όπου η ΑΕΚ ασκεί ασφυκτική πίεση, πρέπει να ελαχιστοποιηθούν, αν θέλει ο Άρης να έχει ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τα... χούγια του Καμαρά!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:04 - 07.04.2023

Τα... χούγια του Καμαρά!

Γιατί δεν πρέπει να συνιστά την παραμικρή έκπληξη η συμπεριφορά που επέδειξε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Μαυριτανός επιθετικός του Άρη.

Ο Τερζής έχει κάποιες σταθερές αλλά και κάποια διλήμματα για την ενδεκάδα. Στην άμυνα τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μπράμπετς και Φαμπιάνο έχουν πολλές πιθανότητες. Δεν ισχύει το ίδιο για τη θέση του τερματοφύλακα όπου έχει γίνει μεγάλη κουβέντα για την επιλογή του Σιαμπάνη αντί του βασικού όλη τη χρονιά, Κουέστα. Κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ισπανός έχει τις πιθανότητές του να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ίσως μεγαλύτερη εμπειρία να διαχειριστεί την αυξημένη πίεση που θα ασκήσει η ΑΕΚ. Νταρίντα και Ετέμπο επίσης θα βρίσκονται στα βασικό σχήμα, όπως και ο φορμαρισμένος Ιτούρμπε με τους Πάλμα και Γκρέι στην επίθεση. Επομένως μένει ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ματέο. Πιθανότατα αυτός θα είναι ο Καμάτσο ή ο Χριστοδουλόπουλος, εκτός αν ο Έλληνας τεχνικός αποφασίσει να χρησιμοποιήσει και τρίτο χαφ (Ντουκουρέ ή Νταμπό).