Άρης: Οριστικά χωρίς Πάλμα, μπήκε ο Εμπακατά
i

Εμπακατά/©intime

Άρης: Οριστικά χωρίς Πάλμα, μπήκε ο Εμπακατά

Αλέξης Σαββόπουλος 15:55 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 02.02.2023

Απών και από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό ο νεαρός επιθετικός του Άρη, Λουίς Πάλμα. Διαθέσιμος από σήμερα ο Κονγκολέζος.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι του Άρη θα απουσιάσει ο Λούις Πάλμα αφού και στη σημερινή προτελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό στο γήπεδο Νεάπολης (04/02, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League», ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο νεαρός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουράσει το πόδι του, να κάνει θεραπείες και να δοκιμάσει πλέον από εβδομάδα ώστε να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα ο Σαλέμ Εμπακατά, από την πλευρά του, συμμετείχε στην προπόνηση και είναι στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου εφόσον κρίνει ότι θέλει να τον πάρει αποστολή από την οποία θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την ΑΕΚ. Εκτός του Εμπακατά, ο Άγγλος τεχνικός έχει πια στη διάθεσή του και τους Ενκουλού, Καμαρά και Καμάτσο.