Αρης: Οριστικά χωρίς Ζουλ στην Τούμπα
i

©intime

Αρης: Οριστικά χωρίς Ζουλ στην Τούμπα

Ο Καμερουνέζος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και τέθηκε νοκ άουτ. Ποιες οι επιλογές του Μάντζιου για τα χαφ.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης που περιλάμβανε ενεργοποίηση, αμυντική τακτική, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και παιχνίδι τακτικής, οριστικοποιήθηκε η απουσία του Ζουλ από το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Καμερουνέζος έκανε και πάλι μέρος του προγράμματος και θα απουσιάσει όπως και ο Κίκε Σαβέριο αλλά και ο τιμωρημένος Ματαρίτα.

Η απουσία του Ζουλ, ακόμη και από τον πάγκο, σημαίνει αυτόματα ότι ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να αποφασίσει ποιον από τους Ντουκουρέ ή Βερστράτε θα επιλέξει για το βασικό σχήμα. Ο πρώτος έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πιο έτοιμος από τον Βέλγο και επιπλέον γνωρίζει τα ντέρμπι (έχει σκοράρει κιόλας) αλλά δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον 29χρονο νεοφερμένο αμυντικό μέσο που δείχνει σημαντικό βαθμό ετοιμότητας και έχει και το στοιχείο του αιφνιδιασμού για τον αντίπαλο.

Ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη και βάζει τσάρτερ για το πρώτο εκτός έδρας ματς του EuroCup
EUROCUP

12:38 - 15.09.2023

Ο Άρης επιστρέφει στην Ευρώπη και βάζει τσάρτερ για το πρώτο εκτός έδρας ματς του EuroCup

Στις 10 Οκτωβρίου ο Άρης θα παίξει το πρώτο του ευρωπαϊκό εκτός έδρας μετά από 5 χρόνια και η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση ανακοίνωσε μία προσφορά προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Λιθουανία για το παιχνίδι με την Λιετκαμπέλις.

Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται φυσικά και οι Νταρίντα, Τζούρασεκ, με τον δεύτερο να έχει πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα στο πλευρό είτε του Ντουκουρέ είτε του Βερστράτε με τον Νταρίντα πίσω από τον Μορόν. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο Νταρίντα να παίξει λίγο πιο πίσω και να μπει στην ενδεκάδα ο Ρουπ.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα με την προπόνηση, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει και την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα. Καινούργιο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση ήταν και ο Γιώργος Δεληζήσης.

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:38 - 14.09.2023

Νέα επιστολή σε ΕΠΟ-ΚΕΔ έστειλε ο Μαρινάκης - «Ορίστε νέο διαιτητή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένο στο ΠΑΟΚ – Άρης»

Ο πρόεδρος της Super League και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με νέα επιστολή στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ζητάει να μπει άλλος διαιτητής στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ξένος στο ΠΑΟΚ – Άρης.