Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μοντόγια
i

©Twitter

Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μοντόγια

Αλέξης Σαββόπουλος 19:11 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 07.08.2023

Ήρθε για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη ο 32χρονος δεξιός μπακ με θητεία σε Μπαρτσελόνα, Ιντερ, Βαλένθια, Μπράιτον και Μπέτις.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάρτιν Μοντόγια προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο 32χρονος Ισπανός δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις θα περάσει αύριο το πρωί από τον προγραμματισμένο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς του, θα αποφασιστεί αν θα δηλωθεί στα παιχνίδια με την Ντινάμο αφού ο Άρης έχει τη δυνατότητα να κάνει δυο αλλαγές ένα 24ωρο πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Μοντόγια ναι μεν έκανε προετοιμασία με την Μπέτις αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Πελεγκρίνι, όπως και ο Μορόν πράγμα που σημαίνει ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Για να επιτευχθεί η συμφωνία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, η ομάδα από την Ανδαλουσία θα αναλάβει να πληρώσει το 60% του συμβολαίου που έχει για τη φετινή χρονιά ο Μοντόγια και το υπόλοιπο θα το επωμιστεί ο Άρης, όπως περίπου έγινε και με τον πρώην και πλέον και νυν συμπαίκτη του, τον Μορόν. Στην ουσία δηλαδή τη φετινή σεζόν ο παίκτης θα κοστίσει στον Άρη 200.000 ευρώ με το ποσό να αυξάνεται τον επόμενο χρόνο.