Παίρνει πρώην παίκτη του Άρη η Κηφισιά
i

©intime

Παίρνει πρώην παίκτη του Άρη η Κηφισιά

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:34 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 07.08.2023

Η Κηφισιά είναι μια ανάσα από την απόκτηση του πρώην αριστερού μπακ του Άρη, Λούμορ Αγκμπενιένου.

Η Κηφισιά είναι αρκετά κοντά σε μία ακόμα μεταγραφή και πιο συγκεκριμένα τη 14η προσθήκη της στο φετινό ρόστερ. Πιο αναλυτικά η ομάδα των βορείων προαστίων βρισκόταν σε αναζήτηση για αριστερό μπακ, που θα πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Πάρρα.

Απ' ότι φαίνεται ο εκλεκτός βρέθηκε, αφού η νεοφώτιστη στη Super League, Κηφισιά, είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Λούμορ Αγκμπενιένου. Ο 27χρονος ακραίος μπακ δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού προηγουμένως έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη (2021-22). Ωστόσο είχε μόλις 13 εμφανίσεις. 

Την περασμένη σεζόν ο Γκανέζος αγωνίστηκε για τη Μάλαγα, με την οποία έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού η ισπανική ομάδα τον άφησε ελεύθερο. Έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Λούμορ λοιπόν, η Κηφισιά ενδέχεται να «πάει» για δύο εξτρέμ, οι οποίοι είναι απαραίτητοι. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων λοιπόν έχει επιστρέψει από την Ολλανδία που έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε πως έχουν βάλει τις βάσεις για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ενώ τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό, ότι οι προπονήσεις τελείωσαν χωρίς καμία απουσία τραυματισμού. 

«Μπορεί να ακουστεί κοινότοπο, αλλά το πιο σημαντικό απ ό,τι έγινε στην Ολλανδία αυτό το διάστημα είναι πως μείναμε υγιείς και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τραυματισμούς. Το λέω γιατί γιατί στις προετοιμασίες συνήθως βγαίνουν τέτοια θέματα στις ομάδες. Εμείς, ευτυχώς, δεν κληθήκαμε να διαχειριστούμε μια τέτοια κατάσταση, οπότε το λογίζουμε ως κάτι θετικό.

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»
CHAMPIONS LEAGUE

17:23 - 07.08.2023

Αλμέιδα: «Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο - Είναι πιθανό να έχουμε τον Βίντα στο δεύτερο ματς»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την ευρωπαϊκή «πρεμιέρα» της ΑΕΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Ματίας Αλμέιδα στάθηκε στην κατάσταση του Βίντα αλλά και στο που μπορεί να κριθεί η πρόκριση.

Σε γενικές γραμμές, βάλαμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια το επόμενο διάστημα και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.