Με την Άδανα Ντεμίρσπορ ή την Όσιγεκ ο Ολυμπιακός, με Ρόζενμποργκ ή Χαρτς ο ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Μπεσίκτας ή Νέφτσι ο Άρης

Με την Άδανα Ντεμίρσπορ ή την Όσιγεκ ο Ολυμπιακός, με Ρόζενμποργκ ή Χαρτς ο ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Μπεσίκτας ή Νέφτσι ο Άρης

Γιώργος Σακελλαρίου 15:20 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 07.08.2023

Κλήρωση με την Άδανα Ντεμίρσπορ του Ονιεκούρου ή την Όσιγεκ για τον Ολυμπιακό στα playoffs Conference League. Στη Νορβηγία με τη Ρόζενμποργκ ή Σκωτία με Χαρτς το πρώτο ματς για τον ΠΑΟΚ. Με τη Μπεσίκτας ή τη Νέφτσι ο Άρης.

Παγίδα η κλήρωση για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες αν αποκλειστούν από τη Γκενκ θα υποβιβαστούν στο Conference League κι εκεί περιμένουν δύο επικίνδυνες ομάδες. Η Άδανα Ντεμίρσπορ στην οποία είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ο Χένρι Ονιεκούρου. Δεν είναι και το πιο εύκολο να παίζει μία ομάδα στην Τουρκία, όπου οι έδρες είναι δυνατές. Η Όσιγεκ, παράλληλα, έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στην Κροατία και δείχνει ιδιαίτερα δυνατή. 

Το πρώτο ματς, μάλιστα, θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς σε Τουρκία ή Κροατία στις 31 του μήνα.

Ο ΠΑΟΚ

Δεν είναι εύκολη, αλλά όχι και κακή η κλήρωση για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σε περίπτωση που αποκλείσει τη Χάιντουκ Σπλιτ, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ-Χαρτς. 

Οι Νορβηγοί έχουν ήδη 18 αγώνες, είναι πιο έτοιμοι, αλλά βρίσκονται στην όγδοη θέση κι ασφαλώς δεν τρομάζουν. Οι Σκωτσέζοι επίσης έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους κι έχουν μία νίκη, αυτή της πρώτης αγωνιστικής, που είναι και η μοναδική που έχει διεξαχθεί έως τώρα.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στη Νορβηγία ή το Εδιμβούργο στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 31 του μήνα. 

Άρης

Για τον Άρη τα πράγματα ήταν εξαιρετικά δύσκολα. Οι «κιτρινόμαυροι» στην περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν την τουρκική Μπεσίκτας ή τη Νέφτσι Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Τούρκοι είναι βέβαια το φαβορί κι αν περάσουν και συναντήσουν τον Άρη, τότε το πρώτο ματς θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης» και η ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Αντίστοιχα, το πρώτο ματς αν περάσει η Νέφτσι, θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 24 Αυγούστου και η ρεβάνς στο Μπακού στις 31 του μήνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στο Conference League: