Ανταλλαγή Σιώπη με Πάλμα βλέπουν οι Τούρκοι
i

©intime

Ανταλλαγή Σιώπη με Πάλμα βλέπουν οι Τούρκοι

Δημήτρης Χούπης 18:40 - 07.08.2023

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα ο Άρης θέλει τον Μανώλη Σιώπη, ενώ από την άλλη η Τραμπζονσπόρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Πάλμα.

Ο Λούις Πάλμα έχει γίνει το κέντρο αναφοράς στον Άρη στο φετινό μεταγραφικό παράθυρο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχτεί προτάσεις τόσο από ελληνικές ομάδες όσο και από το εξωτερικό, Μέχρι στιγμής όμως ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα μένει στους «κίτρινους». 

Την ίδια ώρα το όνομα του Μανώλη Σιώπη έχει ακουστεί σχεδόν για... όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού πρωταθλήματος. Μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, τώρα μπήκε στην εξίσωση και ο Άρης. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, η Τραμπζονσπόρ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Πάλμα, ενώ την ίδια ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ρώτησε για τον Έλληνα μέσο. 

Η Τραμπζονσπόρ όμως δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει να αποκτήσει τον 23χρονο παίκτη του Άρη. Όπως έχουν αναφέρει κατά καιρούς ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δεχτεί κρούσεις από συλλόγους όπως η Στόουκ και η Γουότφορντ

Τα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Γουότφορντ τον θέλει με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς 5,3 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τη Στόουκ, η ομάδα της Championship είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Άρη και να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. 

Μέσα από το Νησί κάνουν λόγο για πρόταση κοντά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θεωρούν πως ο παίκτης δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τη μεταγραφή του.