Άρης: Περιμένει δυο ο Τερζής
i

©Intime

Άρης: Περιμένει δυο ο Τερζής

Αλέξης Σαββόπουλος 11:36 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 07.05.2023

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Φαμπιάνο και Πάλμα με την ΑΕΚ. Ποιες τα σενάρια και οι πιθανές αλλαγές.

Η μια μέρα παραπάνω που έχει ο Άρης στη διάθεσή του μετά την μετάθεση ης 9ης αγωνιστικής, προσφέρει λίγο χρόνο ακόμη σε δυο παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να αγωνιστούν αν το ματς με την ΑΕΚ γινόταν σήμερα. Ο λόγος για τους Φαμπιάνο και Πάλμα, που η φύση των προβλημάτων τους είναι διαφορετική.

Ο Βραζιλιάνος έχει εδώ και μέρες ένα θέμα με τη γάμπα του, απόρροια της επιβάρυνσης από τους συνεχόμενους αγώνες και ο Τερζής θα περιμένει και τη σημερινή τελευταία προπόνηση, για να δει αν είναι καλύτερα ώστε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή. 

Όπως και να έχει πάντως συνιστά ένα κάποιο ρίσκο αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος θλάσης. Αν δεν τα καταφέρει ο έμπειρος αμυντικός, τη θέση του θα πάρει ο Ενκουλού δίπλα στον Πίρσμαν, σε ένα πειραματικό δίδυμο.

Αμφίβολος είναι φυσικά και ο Πάλμα που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα με πυρετό και διάρροια και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, αφού συν τοις άλλοις είναι και ταλαιπωρημένος, ακόμη και αν μειωθούν τα συμπτώματα. 

Αν τεθεί νοκ άουτ, το δίλλημα για τον Τερζή είναι ποιος από τους Ιτούρμπε - Καμάτσο θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα, με τον Παραγουανό να έχει περισσότερες πιθανότητες. Δυο ακόμη αλλαγές… φρεσκάδας ενδέχεται να έχουμε και στη μεσαία γραμμή με τον Ντουκουρέ αντί του Ετέμπο και τον Ρουπ αντί του Νταμπό.