Αρης: Πλησιάζουν οι πρώτες συμφωνίες… αλλά και οι αποδεσμεύσεις
i

@intime

Αρης: Πλησιάζουν οι πρώτες συμφωνίες… αλλά και οι αποδεσμεύσεις

Αλέξης Σαββόπουλος 17:49 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 23.05.2023

Τι είπε στον Τόλη Τερζή ο Παλίκουτσα για τα μεταγραφικά. Κλείδωσε η προετοιμασία και τα πρώτα φιλικά.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση εφ΄όλης της ύλης του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή και έβγαλε… ειδήσεις που αφορούν την επόμενη μέρα, τόσο σε μεταγραφικό επίπεδο, όσο και στο κομμάτι της προετοιμασίας που εκκινεί σε 20 περίπου μέρες. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας για τις επαφές που είχε τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό, με παίκτες που είναι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά και τους μάνατζέρ τους.

Ο Παλίκουτσα, μετέφερε στον Τερζή τα αποτελέσματα των συζητήσεών του, απο τις οποίες προκύπτει ότι με κάποιους  υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, το επίπεδο των επαφών είναι αρκετά προχωρημένο, αφήνοντας, στον έλληνα τεχνικό, να εννοηθεί ότι είναι πάρα πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν και οι πρώτες συμφωνίες. Κουβέντα έγινε και για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται και προχωράνε μαζί τους οι συζητήσεις για να αποδεσμευθούν.

Παράλληλα φαίνεται ότι… κλειδώνει το πρόηγραμμα της φετινής προετοιμασίας που θα διεξαχθεί σε δυο στάδια. Η ομάδα μετά αό ένα πρώτο διάστημα παραμονής στη Θεσσαλονίκη, θα μεταβεί στο Ισραήλ τέλη Ιουνίου για φιλικά με την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα (όταν κλειδώσουν οι ημερομηνίες θα γίνουν οι ανακοινώσεις). Το δεύτερο στάδιο θα λάβει χώρα μέσα στον Ιούλιο, όπου η ομάδα του Αρη θα πάει - εκτός απροόπτου- και Βουλγαρία όπου θα δώσει και ένα φιλικό με την Μπότεφ, την ομάδα του αδικοχαμένου Τόσκο, με την οποία οι κιτρινόμαυροι έχουν αδερφοποιηθεί. Με την Μπότεφ μάλιστα θα γίνει αργότερα και ένα δεύτερο φιλικό, αυτλη τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, μάλλον στην πρώτη η δεύτερη διακοπή του νέου πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες. Επίσης πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, θα γίνουν μάλλον άλλα δυο φιλικά στη Θεσσαλονίκη, με ξένες ομάδες, χωρίς ακόμη να έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα.