Άρης: Τα λένε Παλίκουτσα-Τερζής
i

©Intime

Άρης: Τα λένε Παλίκουτσα-Τερζής

Αλέξης Σαββόπουλος 09:02 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 23.05.2023

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη θα ενημερώσει τον Έλληνα τεχνικό για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό. Τι άλλο θα περιλαμβάνει η ατζέντα της συζήτησης.

Για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της σεζόν και περίπου 20 μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, Ρόμπερτ Παλίκουτσα και Τόλης Τερζής θα έχουν μια συνάντηση στην οποία θα τεθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Άρη επέστρεψε από ακόμη ένα ταξίδι που πραγματοποίησε στο εξωτερικό και θα ενημερώσει τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την πορεία των επαφών που είχε με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

ΑΕΚ: Ο Νετζήπογλου που βρίσκεται στο πλάνο και η εβδομάδα εξελίξεων
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:45 - 21.05.2023

ΑΕΚ: Ο Νετζήπογλου που βρίσκεται στο πλάνο και η εβδομάδα εξελίξεων

Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο κάδρο για την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει στοχεύσει στην περίπτωσή του, την ίδια ώρα που στον Άρη θέλουν να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να αλλάξουν την κατάσταση.

Δεν θα είναι όμως μόνο το ζήτημα της ενίσχυσης, το οποίο κατά κύριο λόγο χειρίζεται ο Παλίκουτσα με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, που θα συζητηθεί. Υπάρχει πλήθος άλλων θεμάτων που αφορούν τη δομή και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού υπάρχει πρόθεση γενικότερης αναδιοργάνωσης και ενίσχυσης, όπως προανήγγειλε ο Παλίκουτσα και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου. Ζητήματα όπως η προετοιμασία και ο ακριβής σχεδιασμός της, τα φιλικά παιχνίδια, οι «μικροί» της ομάδας και άλλα πολλά που βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Στόχος του club είναι ως την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν λυθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό τα ζητήματα της οργάνωσης και στελέχωσης του τμήματος και να έχουν ήδη ανακοινωθεί οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ.