ΑΕΚ: Ο Νετζήπογλου που βρίσκεται στο πλάνο και η εβδομάδα εξελίξεων

Όμηρος Νετζήπογλου

i

@ Intime

ΑΕΚ: Ο Νετζήπογλου που βρίσκεται στο πλάνο και η εβδομάδα εξελίξεων

Χρήστος Τσάλτας 16:45 - 21.05.2023

Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στο κάδρο για την ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει στοχεύσει στην περίπτωσή του, την ίδια ώρα που στον Άρη θέλουν να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να αλλάξουν την κατάσταση.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα και το χτίσιμο του ρόστερ, με αργά και σταθερά βήματα. Άλλωστε στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν να κάνουν συγκεκριμένες και πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να παρουσιάσουν ένα ρόστερ με δυνατότητες για σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το θέμα προπονητή παραμένει στην κορυφή της ατζέντας. Με την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνεθ να χάνει έδαφος, στην ΑΕΚ έχουν στρέψει το βλέμμα σε λύσεις από την ξένη αγορά και ιδίως από την Ισπανία, θέλοντας να μπουν στην λογική ενός ισπανικού προφίλ, το οποίο δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή, από πλευράς της Ένωσης τα προηγούμενα χρόνια.

AEK: Οι επαφές με τον Μαρτίνεθ, η λίστα και το «καυτό» 15ήμερο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:35 - 18.05.2023

AEK: Οι επαφές με τον Μαρτίνεθ, η λίστα και το «καυτό» 15ήμερο

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ έχουν ήδη σηκώσει μανίκια, με το θέμα προπονητή να βρίσκεται σε απόλυτη προτεραιότητα. Το σημείο που βρίσκεται η υπόθεση Μαρτίνεθ, οι προπονητές που είναι στο κάδρο και οι κινήσεις των επόμενων ημερών.

Ο Κούρο Σεγκούρα είναι ο μοναδικός Ισπανός προπονητής που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της ομάδας, όμως εκείνος έμεινε για λίγους μήνες στον πάγκο της ΑΕΚ και μόνο για το φινάλε της σεζόν 2021-22. Κάτι που σημαίνει πως δεν μπόρεσε να θέσει το ισπανικό μοντέλο σε εφαρμογή.

Με την υπόθεση προπονητή να βρίσκεται σε κατάσταση προτεραιότητας, στην Ένωση δεν αμελλούν και το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ. Το σαφάρι στην παρούσα φάση γίνεται στην ελληνική αγορά, καθώς οι επιλογές ξένουν θα κριθούν από τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου, που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Basket League, με τη φανέλα του Άρη, είναι μια περίπτωση που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, όπως είχατε διαβάσει και στο ρεπορτάζ που έφερε στο φως το Sportal στις 11 Μαϊου.

«Ματιές» της ΑΕΚ στον Νετζήπογλου
EUROLEAGUE

16:09 - 11.05.2023

«Ματιές» της ΑΕΚ στον Νετζήπογλου

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν και οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η Ένωση παρακολουθεί την περίπτωση του Όμηρου Νετζήπογλου, ως μια λύση για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού.

O Έλληνας γκαρντ είναι μαι περίπτωση που έχει ξεχωρίσει, τόσο για τη συνέπειά του στην επίθεση, όσο και για την ικανότητά του στην άμυνα, με την ΑΕΚ να έχει κάνει ήδη κινήσεις για να τον παοκτήσει. Μόνο που δεν παίζει... μόνη της στην υπόθεση. Διότι για τον νεαρό άσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ενώ και ο Άρης επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να υπάρξει ραντεβού της ΚΑΕ Άρης με την πλευρά του Νετζήπογλου. Ένα ραντεβού που αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο ενόψει της νέας σεζόν και εάν ο Έλληνας άσος παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ή όχι.