Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λόρεν για την επίθεση

Λορέν Μορόν

i

Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Λόρεν για την επίθεση

Αλέξης Σαββόπουλος 10:28 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 05.07.2023

Ο 29χρονος Ισπανός που ανήκει στην Μπέτις είναι ο εκλεκτός του Παλίκουτσα για την κορυφή της επίθεσης. Σε καλό δρόμο οι επαφές με τον παίκτη και την ισπανική ομάδα.

Τον 29χρονο Ισπανό Λόρεν Μορόν από την Μπέτις είναι κοντά να κλείσει ο Άρης για την ενίσχυση της επίθεσης, όπως είχε αποκαλύψει ο Παλίκουτσα για την έλευση φορ από τη Λίγκα. Ο Λόρεν όπως τον αποκαλούν είναι γεννημένο στη Μαρμπέγια στις 30 Δεκεμβρίου του 1993 με ύψος 1, 88. 

Ξεκίνησε να αγωνίζεται σε μικρές ομάδες της περιοχής του ως τον Γενάρη του 2015 που υπέγραψε στη Μπέτις και ξεκίνησε να αγωνίζεται με τη 2η ομάδα στη Segunda División B. Ανανέωσε το συμβόλαιό του αρχικά ως το 2018 και τον Ιανουάριο η ομάδα από την Ανδαλουσία παραχώρησε σε μια νέα επέκταση ως το 2021 ανεβάζοντάς τον στην 1η ομάδα. 

Το ντεμπούτο το έκανε στις 3 Φεβρουαρίου με γκολ κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Στα επόμενα πέντε ματς έβαλε άλλα τέσσερα γκολ, αναγκάζοντας την Μπέτις να τον ανανεώσει ως το 2022. Έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν 2019–20, και τα ρεπορτάζ τον ήθελαν μεταγραφικό στόχο των Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Τότεναμ και Μίλαν. Παρ΄ όλα αυτά επέκτεινε το συμβόλαιό του με το σύλλογο του Benito Villamarín ως το 2024 με ρήτρα αγοράς 50 εκ. Τον Αύγουστο το 2021 δόθηκε δανεικός στην Εσπανιόλ όπου είχε τέσσερα γκολ σε 25 ματς.

Τη σεζόν που μας πέρασε επέστρεψε στη Μπέτις αλλά δεν πήρε πολύ χρόνο από τον Manuel Pellegrini με συνέπεια τον Γενάρη να παραχωρηθεί δανεικός στη Λας Πάλμας στη Segunda División όπου είχε ένα γκολ σε δέκα εμφανίσεις. Στην καριέρα του στη Μπέτις έχει 131 παιχνίδια με 29 γκολ και επτά ασιστ. Το θέμα της απόκτησης του Λόρεν χειρίζεται ο Παλίκουτσα και όπως προκύπτει βρίσκεται σε καλό δρόμο αν και δεν είναι μια εύκολη περίπτωση αφού οι απολαβές του στη Μπέτις ξεπερνούν το 1εκ ευρώ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών όμως, δεν υπολογίζεται απο την ομάδα της Σεβίλης που ψάχνει να τον παραχωρήσει. Ο Aρης προσπαθεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, καλύπτοντας ένα μέρος του συμβολαίου του και η κουβέντα που γίνεται πλέον ανάμεσα στις δυο ομάδες, είναι το ποσοστό που δύναται να καλύψει η Μπέτις.