Αρης: Σπάνιο επίτευγμα από τον Χριστοδουλόπουλο
i

@intime

Αρης: Σπάνιο επίτευγμα από τον Χριστοδουλόπουλο

Εγινε ο πρώτος έλληνας ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ και μετις πέντε μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ο Μορόν ήταν αναμφίβολα αυτός που ξεκλειδωσε το τρίποντο για τον Αρη αλλά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα αλλά και ένα γκολ που θα το θυμάτια σε όλη του ζωή. Για αυτό και το πανηγύρισε δεόντως αφού με αυτό έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5. Σπάνιο κατόρθωμα που του δίνει μια ξεχωριστή θέση στο βιβλίο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, όμως με 83 συμμετοχές.

Παράλληλα βρίσκει δίχτυα στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από 2,5 χρόνια και το ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1 στις 17 Απριλίου του 2021, σκοράροντας μάλιστα πάλι με κεφαλιά. Επίσης είναι το πρώτο του γκολ μετά τον Απρίλιο του 2022, όταν είχε σκοράρει ως παίκτης της Ανόρθωσης κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο «killer» Μορόν υπέγραψε νέα νίκη κι ανέβασε τον Άρη στην εξάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:26 - 24.09.2023

Ο «killer» Μορόν υπέγραψε νέα νίκη κι ανέβασε τον Άρη στην εξάδα

Ο Ισπανός φορ Λορέν Μορόν πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τον Άρη σε νέα άνετη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού. Πρώτο γκολ για τον Χριστοδουλόπουλο. Επτά βαθμούς σε τρία ματς με τον Μάντζιο στον πάγκο οι Θεσσαλονικείς.