Άρης: Στο Ρύσιο ο Παλίκουτσα- Τι είπε στους παίκτες

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα

i

©arisfc

Άρης: Στο Ρύσιο ο Παλίκουτσα- Τι είπε στους παίκτες

Αλέξης Σαββόπουλος 15:39 - 01.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 01.03.2023

Πρώτη γνωριμία του νέου τεχνικού διευθυντή των κιτρινόμαυρων με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και πρώτη σύντομη- ενωτική ομιλία.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα που ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει δράση από σήμερα και η πρώτη του κίνηση ήταν να πάει στο Ρύσιο, στην προπόνηση της ομάδας, την πρώτη εν όψει Λαμίας μετά το διήμερο ρεπό. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Άρη είχε μια πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, τον Τόλη Τερζή και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος στα πλαίσια των επαφών που θα κάνει το πρώτο διάστημα για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί και να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν και ενδεχομένως κάποιες πρώτες παρεμβάσεις σε θέματα λειτουργίας.

Τον Παλίκουτσα παρουσίασε πριν την προπόνηση στους παίκτες ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημητρης Νιαρχάκος . Στα πρώτα του λόγια στους παίκτες ο νέος τεχνικός διευθυντής είπε: «Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω από την πλευρά μου εσάς ναι την ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει. Ένα άτομο δεν μπορεί μόνο του να φέρει επιτυχίες. Χρειάζεται ομαδικό πνεύμα και συλλογική δουλειά . Δεν θέλω να πω κάτι άλλο σήμερα στην πρώτη μας γνωριμία. Το γραφείο μου θα είναι ανοικτό κάθε μέρα για όλους, για οτιδήποτε χρειαστείτε. Όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι το τέλος των πλέι οφ για να είναι ο Αρης στην Ευρώπη»

Η παρουσία του Παλίκουτσα στην προπόνηση θα είναι σχεδόν καθημερινή ώστε γρήγορα να αποκτήσει εικόνα της ομάδας και του τρόπου λειτουργίας της. Άλλωστε για το υλικό έχει ήδη άποψη από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον Θόδωρο Καρυπίδη και ήδη έχουν σχεδιαστεί οι πρώτοι άξονες του μεταγραφικού σχεδιασμού του επερχόμενου καλοκαιριού.