Ο Κίκε Σαβέριο υπέστη διάστρεμμα - Ατομικό για Μπράμπετς

Τόλης Τερζής

i

© Intime

Ο Κίκε Σαβέριο υπέστη διάστρεμμα - Ατομικό για Μπράμπετς

Η προετοιμασία του Άρη για το ματς με την Ντιναμό ξεκίνησε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Κίκε Σαβέριο υπέστη διάστρεμμα.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Άρη κινούνται σε ρυθμούς... Ντιναμό. Μετά την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ, η ομάδα του Τόλη Τερζή θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς, με σκοπό να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Conference League. Ωστόσο όπως ενημέρωσε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η ατυχία χτύπησε την... πόρτα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για ακόμη μία φορά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: 

Η ατυχία με τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχει τελειωμό για την ομάδα μας.

Στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Κίκε Σαβέριο αποχώρησε, εξαιτίας ενός χτυπήματος στην ποδοκνημική.

Σύμφωνα με τις ακτινογραφίες που έκανε απόψε ο 24χρονος ακραίος επιθετικός, υπέστη διάστρεμμα και καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Από εκεί και μετά, ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε και πάλι ατομικό.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε ειδική αντοχή και επιθετική τακτική.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την FC Dynamo Kyiv στο Κλεάνθης Βικελίδης (10/08, 21:15), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

«Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μοντόγια

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Μάρτιν Μοντόγια προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. 

Ο 32χρονος Ισπανός δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις θα περάσει αύριο το πρωί από τον προγραμματισμένο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει και ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητάς του, θα αποφασιστεί αν θα δηλωθεί στα παιχνίδια με την Ντινάμο αφού ο Άρης έχει τη δυνατότητα να κάνει δυο αλλαγές ένα 24ωρο πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Μοντόγια ναι μεν έκανε προετοιμασία με την Μπέτις αλλά δεν υπολογιζόταν από τον Πελεγκρίνι, όπως και ο Μορόν πράγμα που σημαίνει ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. 

Για να επιτευχθεί η συμφωνία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, η ομάδα από την Ανδαλουσία θα αναλάβει να πληρώσει το 60% του συμβολαίου που έχει για τη φετινή χρονιά ο Μοντόγια και το υπόλοιπο θα το επωμιστεί ο Άρης, όπως περίπου έγινε και με τον πρώην και πλέον και νυν συμπαίκτη του, τον Μορόν. Στην ουσία δηλαδή τη φετινή σεζόν ο παίκτης θα κοστίσει στον Άρη 200.000 ευρώ με το ποσό να αυξάνεται τον επόμενο χρόνο.