Άρης: Τρεις με πέντε εβδομάδες έξω ο Μπράμπετς

Η αποχώρηση του Μπράμπετς

i

© Intime

Άρης: Τρεις με πέντε εβδομάδες έξω ο Μπράμπετς

Δύσκολα θα αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν ο Τσέχος αμυντικός που σήμερα παίρνει εξιτήριο.

Δύσκολο ως απίθανο είναι να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο από τα έξι παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος των playoffs ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Μαρούσι όπου μεταφέρθηκε χθες για εξετάσεις και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος αποθεραπείας του, μετά και τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα, υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες. Στο καλύτερο σενάριο δηλαδή να προλάβει τα δυο τελευταία παι-χνίδια και στο χειρότερο να τον ξαναδούμε πλέον στη νέα σεζόν.

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ που επίσης είναι τραυματίες έκαναν και σήμερα θεραπεία και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί αν προλαβαίνουν το παιχνίδι στο Βόλο. Αύριο, Μ. Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

Να αναφερθεί ότι η ΠΑΕ Αρης και ο γιατρός της ομάδας Νίκος Ξυλούρης, ευχαριστούν τον Ανδρέα Πισκοπάκη, ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ο Γιακούμπ Μπράμπετς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.