Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:02 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 17.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα της Τετάρτης (17/1, 19:00) για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ματς στην «OPAP Arena» έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κρίνεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει προβάδισμα κάποια από τις δύο ομάδες.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και την Ένωση έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Φυσικά, εκτός έμειναν οι διεθνείς Χατζισαφί, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ζίνι, οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά και οι Κάλενς, Ελίασον, Σιμάνσκι λόγω ενοχλήσεων.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Μήτογλου και Πήλιο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Πινέδα θα είναι το δίδυμο στον άξονα, αριστερά θα παίξει ο Άμραμπατ και δεξιά ο Γκατσίνοβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τσούμπερ, με τον Μάνταλος από πίσω του.

Πρώτα ο «τελικός» με Άρη και μετά η τελική «μάχη» της ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:25 - 16.01.2024

Πρώτα ο «τελικός» με Άρη και μετά η τελική «μάχη» της ΑΕΚ στην μεταγραφική αγορά

Για την ΑΕΚ η αυριανή ρεβάνς κυπέλλου είναι η απόλυτη προτεραιότητα και αμέσως μετά αναμένεται να υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις στις προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.