Άρης: Δίχως Ντουκουρέ η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία
i

©intime

Άρης: Δίχως Ντουκουρέ η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία

Η απόφαση να μείνει εκτός τελικής 20άδας ο Ιβοριανός είναι η μοναδική διαφοροποίηση στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την Λαμία.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Σ. Λαμία (20/12), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας του Άκη Μάντζιου για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00) δεν έχει την παραμικρή διαφοροποίηση εκτός ίσως από τον αποκλεισμό του Ντουκουρέ που ίσως και να αποτελεί ένα μήνυμα μετά την άρνησή του να παραχωρηθεί στην Καλαμάτα. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Rupp, Djurasek, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παναγίδης, Ferrari (δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του), Manu Garcia, Matarrita, Pavicic (τραυματίες), Doukoure, Δεληζήσης, Σγούρος.