Άρης: Οι τρεις μεταγραφικές προτεραιότητες και ο στόπερ
i

©intime

Άρης: Οι τρεις μεταγραφικές προτεραιότητες και ο στόπερ

Αλέξης Σαββόπουλος 11:07 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 19.12.2023

Τα έξι ματς σε 18 μέρες, οι προσθήκες που «καίνε» ο Βέλεθ και η ανάγκη για την απόκτηση μιας επιπλέον λύσης στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Η λειψανδρία στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών στον Άρη είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το καλοκαίρι και το… βρήκε μπροστά της σε αρκετά παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, όταν τραυματίστηκε ο Μπράμπετς και χρειάστηκε να αγωνιστεί ο Οντουμπάτζο, αναγκαστικά ως κεντρικός αμυντικός. Η απόκτηση του Βέλεθ, ήρθε να δώσει λύση στο πρόβλημα, δυστυχώς όμως πρόσκαιρα, αφού ο Ισπανός τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας του Άρη στην Πτολεμαΐδα στον ορθό μηριαίο και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η επιστροφή του δεν υπολογίζεται νωρίτερα από τα τέλη του άλλου μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει όλα τα σημαντικά παιχνίδια του Γενάρη, αφαιρώντας μια εναλλακτική από τον Άκη Μάντζιο, στις επιλογές του οποίου μένουν Μπράμπετς και Φαμπιάνο με τον πρώτο να είναι και στο όριο έχοντας δυο κίτρινες κάρτες.

Δυσκολεύουν δηλαδή το έργο του σε περίπτωση που για τον οιανδήποτε λόγο υποχρεωθεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους δυο κεντρικούς του αμυντικούς και ίσως κάνουν επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός επιπλέον στόπερ. Το θέμα της απόκτησης ενός συμπληρωματικού κεντρικού αμυντικού έχει πέσει στο τραπέζι των μεταγραφικών συζητήσεων, μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Άκη Μάντζιου και αυτό που μένει να φανεί αν υπάρχει στην αγορά ο παίκτης που ταιριάζει στα θέλω του Άρη, έστω και αν πρόκειται για κάποιον δανεικό.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί πάντως, ότι προτεραιότητα, αυτή τη στιγμή αποτελεί η άμεση προσθήκη ενός φορ και ενός αριστερού εξτρέμ και εφόσον αποχωρήσει ο Ματαρίτα και ενός αριστερού μπακ.