Αρης: Η Σασουόλο δυσκολεύει την απόκτηση του Σεϊντέ

Ο Εμίλ Σεϊντέ

i

© PS Youtube

Αρης: Η Σασουόλο δυσκολεύει την απόκτηση του Σεϊντέ

Αλέξης Σαββόπουλος 12:22 - 18.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 18.12.2023

Τα στενά χρονικά περιθώρια και η διστακτικότητα τόσο του 22χρονου νορβηγού όσο και της ιταλικής ομάδας βάζουν εμπόδια και στρέφουν τον Άρη σε άλλες περιπτώσεις winger.

Ο Εμίλ Σεϊντέ αποτελεί την βασική επιλογή του Άρη για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο 22χρονος νορβηγός εξτρέμ δεν πήρε τον χρόνο που θα ήθελε αφού δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε ένα παιχνίδι στη φετινή Serie A βασικός, παρά μόνο ως αλλαγή σε τέσσερα παιχνίδια. Έχει στην ουσία καταλάβει ότι το καλύτερο για αυτόν θα ήταν να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μόνο που εσχάτως τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η Σασουόλο δείχνουν αρνητικές στην προοπτική να πάει ο παίκτης στην Ελλάδα, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζεται και το υψηλό κόστος της μεταγραφής, αφού ο Άρης ήθελε να αποκτήσει εξ αρχής τον παίκτη με μεταγραφή και όχι δανεισμό.

Τον αδικεί το φτωχό 1-0

Τον αδικεί το φτωχό 1-0

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για τη νίκη του Αρη επι του ΟΦΗ που τον εδραιώνει στην 5η θέση αλλά και την αδυναμία του να… τελειώσει το παιχνίδι και πιο εύκολα και νωρίτερα.

Τα τελευταία γεγονότα που σημειώθηκαν στη χώρα μας, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την περίπτωση του 22χρονου παίκτη που μοιάζει να προτιμά να παραχωρηθεί σε κάποιο πιο δυνατό πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης, αφού ήδη έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ασπάζεται και η Σασουόλο που θεωρεί ότι είναι καλύτερο για τον νορβηγό να πάρει παιχνίδια σε ένα πιο… ασφαλές περιβάλλον.

Επιπλέον έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο γεγονός ότι ο Αρης… καίγεται να έχει τον παίκτη (και κάθε ποδοσφαιριστή που θα αποκτήσει τον Γενάρη) όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να είναι διαθέσιμος, ειδικά στα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για το κύπελλο (10 και 17 Ιανουαρίου) αλλά και στο βεβαρυμμένο πρόγραμμα του πρώτου μήνα του νέου έτους. Με τον Σεϊντέ και τη Σασουόλο να μην… βιάζονται, ο Άρης είναι πλέον υποχρεωμένος να κοιτάξει προς τις εναλλακτικές του για τη συγκεκριμένη θέση, αφού ο αρχίζει να τον πιέζει και ο χρόνος. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση δανεισμού αλλά ούτε αυτή συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τρίποντο με Νταρίντα ο Άρης, επτά ματς δίχως νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:58 - 17.12.2023

Τρίποντο με Νταρίντα ο Άρης, επτά ματς δίχως νίκη ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα

Στο άδειο του γήπεδο ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του ΟΦΗ με 1-0 στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Νταρίντα, ο οποίος… χάλασε το ντεμπούτο του Πέπε Μελ.