Καρυπίδης: «Ο κόσμος του Άρη περιμένει 54 χρόνια ένα τρόπαιο, θα δώσουμε και την ψυχή μας» (gallery)

Καρυπίδης: «Ο κόσμος του Άρη περιμένει 54 χρόνια ένα τρόπαιο, θα δώσουμε και την ψυχή μας» (gallery)

Αλέξης Σαββόπουλος 23:48 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:51 - 24.02.2024

Το μήνυμα του μεγαλομετόχου του Άρη Θεόδωρου Καρυπίδη στην κοπή της πίτας για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Άρης έκοψε την πίτα του και ο Θεόδωρος Καρυπίδης έδωσε το σύνθυμα για έναν τίτλο.

Ο Άρης βρίσκεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου και στις 6 Μαρτίου θα επιδιώξει μπροστά στον κόσμο του να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό, μετά τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

O Καρυπίδης μίλησε για την προσμονή που έχει ο κόσμος της ομάδας για έναν τίτλο και τόνισε ότι όλοι θα δώσουν ό,τι έχουν για να φέρουν τον τίτλο στον Λευκό Πύργο.

Ο Άρης, όπως είναι γνωστό, αν περάσει θ’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό, όπως είχε γίνει και το 2010.

Το ένα φλουρί στην πίτα που έκοψε η ομάδα στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο, έπεσε στον Άρη κι αυτό χαρακτηρίστηκε απ’ όλους ως σημαδιακό.

Τα υπόλοιπα φλουριά έπεσαν στον νεαρό επιθετικό Θόδωρο Αγοραστό και στον γενικό αρχηγό των τμημάτων υποδομής, Παναγιώτη Αλεξιάδη το άλλο στον Αγοραστό.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες, λοιπόν, ο Καρυπίδης είπε: «Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας. Όλοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τον μεγάλο στόχο φέτος. 54 χρόνια ο Άρης και ο κόσμος περιμένουν ένα τρόπαιο. Να δώσουμε και την ψυχή μας για να τους πάρουν αυτή τη χαρά. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν τα playoffs και θέλω να τα δώσουμε όλα για την 4η θέση. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση: