ΠΑΕ Άρης:  «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης για ΟΑΚΑ»

ΟΑΚΑ

i

©Intime

ΠΑΕ Άρης: «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης για ΟΑΚΑ»

Αλέξης Σαββόπουλος 10:47 - 24.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 24.02.2024

Διάψευση της ΠΑΕ Αρης περί συναίνεσης να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Η παράδοση του ΟΑΚΑ από τη ΓΓΑ στα τέλη του Απριλίου το έχει θέσει αυτόματα ως πιθανή έδρα του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στις 18 Μάϊου παρότι ακόμη δεν έχει βγει ο δεύτερος φιναλίστ. Αυτόν θα τον γνωρίζουμε το βράδυ της 6ης Μαρτίου στον επαναληπτικό του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Από χθες που βγήκε η είδηση που αφορά την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ, έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως η ΠΑΕ Αρης έχει συναινέσει στο να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, εφόσον φυσικά αποκλείσει τον Παναιτωλικό και βρεθεί εκεί. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από εσφαλμένο και μάλιστα, προκειμένου να μην δημιουργούνται παρερμηνείες, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φρόντισε σήμερα, με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, μέσω διαρροής να διαψεύσει ότι έχει δώσει το ΟΚ ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει: «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης του ΑΡΗ για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας μυαλό είναι ο επαναληπτικός με τον Παναιτωλικό και τίποτα άλλο. Να περάσουμε με το καλό στον τελικό και τότε θα ασχοληθούμε με το ζήτημα τη έδρας του τελικού».