Αρης: Έγραψε ιστορία ο Κουέστα
i

Κουέστα@intime

Αρης: Έγραψε ιστορία ο Κουέστα

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε 188 εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη και ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές.

Το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Χουλιάν Κουέστα θα το έχει πάντα σε περίοπτη θέση, στα τόσα που έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Άρη, στα έξι χρόνια που βρίσκεται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είναι αυτό που τον τοποθετεί στην κορυφή ενός κλειστού κλαμπ με τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” έφτασε κόντρα στην ομάδα του Πειραιά τις 188 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, αφήνοντας πλέον στη δεύτερη θέση τον Αρτούρ Λεκμπέλο στη λίστα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο Κουέστα είχε «πιάσει» τον Ντάρσι Νέτο στις 186 συμμετοχές, με τον Βραζιλιάνο να υποχωρεί πλέον στην 3η θέση της σχετικής λίστας. Αν μάλιστα ο Κουέστα συνεχίσει στον Άρη και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του θα πιάσει επίδοση που δύσκολα θα καταρριφθεί τα επόμενα χρόνια.

Ανεξάρτητα από τα εντυπωσιακά νούμερα που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις και ανεξάρτητα στο τι μέλλει γενέσθαι στο τέλος της σεζόν, ο 33χρονος τερματοφύλακας ήδη συγκαταλέγεται στους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους στον Άρη.