Αρης: Ο… τελευταίος χορός για Δεληζήση
i

@intime

Αρης: Ο… τελευταίος χορός για Δεληζήση

Αλέξης Σαββόπουλος 11:30 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:31 - 21.04.2024

Ο 36χρονος αμυντικός θα φορέσει κόντρα στην ΑΕΚ για τελευταία φορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ολοκληρώνοντας την καριέρα του, με μια συμβολική ολιγόλεπτη συμμετοχή.

Το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι όπως όλα δείχνουν ξεχωριστό για ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τον Γιώργο Δεληζήση που πήρε την απόφαση να κρεμμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 36 του χρόνια. Αλλωστε ο βασικός λόγος για τον οποίο επέστρεψε φέτος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν συνδέεται με αγωνιστικούς λόγους, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο της επιθυμίας του να πει αντίο με τη φανέλα του Αρη.

Ιδανικά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοινό, με μια συμβολική ολιγόλεπτη συμμετοχή. Αυτό… φωτογραφίζει η απόφαση του Ακη Μάντζιου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ. Εκτός απροόπτου και αν βοηθήσουν οι συνθήκες, ο Δεληζήσης θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα του Αρη μπαίνοντας στο φινάλε της αναμέτρησης ως αλλαγή. Απλά για να εισπράξει το χειροκρότημα και να αποχαιρετήσει τον κόσμο της ομάδας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πέντε σεζόν.

Ηρθε το 2017 που ο Αρης αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική και αποχώρησε στο φινάλε της σεζόν 2021-22. Συνολικά έχει αγωνιστεί 120 φορές με τα κιτρινόμαυρα, πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ, με ποιο χαρακτηριστικό αυτό που είχε πετύει, στην παραλίγο επική ανατροπή με τη Μόλντε (3-1). Εχει αγωνιστεί επίσης σε Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο είχε ξανασυνεργαστεί με τον σημερινό του προπονητή, Ακη Μάντζιο.