Άρης: «Επισκέψεις» για τους διεθνείς Κοσταρικανούς του Άρη
i

©intime

Άρης: «Επισκέψεις» για τους διεθνείς Κοσταρικανούς του Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 10:46 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:11 - 22.02.2024

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα Γκουστάβο Αλφάρο για να παρακολουθήσει δια ζώσης Σαμόρα και Μπένετ και να συνομιλήσει με τον Ματαρίτα.

Η Κόστα Ρίκα έχει μπροστά της ένα μεγάλο ραντεβού τον επόμενο μήνα. Για την ακρίβεια στις 23 Μαρτίου στο Τέξας των ΗΠΑ, η ομάδα του Γκουστάβο Αλφάρο θα αντιμετωπίσει την Ονδούρα του Λούις Πάλμα με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2024 στο Εκουαδόρ. Ένα μήνα πριν από αυτή την αναμέτρηση, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Κόστα Ρίκα, σχεδιάζει να επισκεφτεί και τη χώρα μας στην οποία αγωνίζονται τέσσερις διεθνείς.

Σαμόρα, Μπένετ, Ματαρίτα στον Άρη και ο Κρίστοφερ Νούνιες στη Λαμία. Ο στόχος του είναι να παρακολουθήσει προπονήσεις, αγώνες και να μιλήσει με μερικούς από τους λεγεωνάριους παίκτες που είναι υποψήφιοι για τις κλήσεις του για τον αγώνα με την Ονδούρα για τα πλέι οφ του Κόπα Αμέρικα - ο νικητής θα συμμετάσχει στον όμιλο Δ του Κόπα Αμέρικα 2024 μαζί με τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Παραγουάη».

Ο Αλφάρο θέλει να δει τους δυο ταλαντούχους νεαρούς διεθνείς του Άρη, Σαμόρα και Μπένετ που αποτελούν το νέο αίμα της Κόστα Ρίκα (αμφότεροι ήταν παρόντες στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο) και να μιλήσει από κοντά με τον Ματαρίτα που ως γνωστόν είναι εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου και έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Σεπτεμβρίου, αλλά μετράει 56 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα.